Zdroj: http://www.draci.net/matteo-destilety-kiteboardista.a91.html  •  Vydáno: 16.2.2010 10:00  •  Autor: PeVal

Matteo - destiletý kiteboardista

Matteo - desetiletý kiteboarding "Mé jméno je Matteo, je mi 10 let a začal jsem kiting před rokem."

Matteo je ze Seattle, WA. Chodí do 5. třídy a jeho nejoblíbenější předmět ve škole je matematika. Rodiče jsou Francouzi, takže tím pádem je i on francouz. Má i mladšího bratra, který se jmenuje Maui a je mu 6 let a tři čtvrtě.

Matteovy oblíbené kitingové lokality jsou: Jetty Island, WA a Sand Bar Hood River, OR.

Jeho nejoblíbenější kiteři jsou: Sean Richman, Kevin Langree, a Sky Solbach. A obdivuje, jak Robby Naish stále dělá windsurfing a kiting a je mistrem v obou těchto sportech. Jiná věc je, že letos v létě jezdil s Seanem a Sky v Hood River.

Mattovy oblíbené triky: Sailfish, one handed toe-side, a toe-side transition. A jeho první přistání back roll.

Má rád tyto lidi: Mark Landvik, Michael Jackson, Yoan Gourcuff, Santa Claus, jeho přítele Lea a Larry Big Kahuna.

Jeho oblíbené jídlo jsou těstoviny a oblíbený nápoj je čokoládový mléčný koktejl.

Jeho heslem je "BÝT NEJLEPŠÍ!"

Některé jiné sporty jej také baví, jako fotbal a snowboarding. Ve snowboardingu vyhrál třetí místo v soutěži Greenhorn Games. Jezdí "prášit" na Mount Baker, a na Alpental. Také hrát fotbal se svým týmem, Hornets, a tento rok byli v Gold Division Champions z U11. Brzo již začne i snowkiting.

Jeho nejoblíbenější kitingový den: Jetty na jeho 6m.

Oblíbené zvíře je létající prase.

A tři nejlepší věci, které chce dělat: jezdit, jezdit a znovu jezdit, být v klidu se všemi a ve všem, být užitečný a bavit se!

Je dobrý student ve škole a vždy má dobré vysvědčení. Je "manažer míru" v jeho škole. "Manažer míru" obchází dětské hřiště, aby se ujistil, že je zde klid a pomáhá malým dětem, aby spolu co nejlépe vycházely.

Jeho cílem je propagace a získání podpory pro výzkum rakoviny v jízdách v příštím roce v Kite Boarding for Cancer v Hood River. Mnoho lidí a hlavně kitařů jsou k němu velmi přátelští, možná proto, že je nejmenší kiterem v oblasti Seattlu a Hood River.